VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára

Milyó Pál fotó kiállítása a vasúti átépítésről megtekinthető 2015. október 29-ig

2

„Nagy tisztelettel köszönöm, hogy elolvasod soraimat. Pár szóban magamról és a hobbimról. Fotózni még a filmes világban kezdtem, amikor nyakig pancsoltunk a vegyszerekben. Idejét nem is írom, mert akkor kiderülne, hogy a gyapjas mamutokkal egy idős vagyok. A digitális fotózás teljesen más, szabad kezet ad a gondolataidnak és csak a képességed szab határt a képek tartalmának. Mint minden nagy elődünk rákényszeredünk arra, hogy időnként a számítógép adta lehetőséggel bővítsük, alakítsuk a kép tartalmát. „Egy kedves tanárom azt mondta „mindenki tud fotózni de, hogy oda is figyeljenek rá, arra kell az a kis plusz”. 2014 év elején indult a vasút rehabilitáció.
Szándékom az volt, hogy legyenek dokumentálva legalább a legfontosabb események. Sokan indultunk ezzel a szándékkal aztán a sokaság nagyon lemorzsolódott. Ezekben a képekben nem kell keresni az ilyen olyan geometriákat meg az aranyháromszöget, mert ez nem erről szól. Pár kép a több mint másfél esztendő kemény munkáiból.
Természetesen ezeket a kényelmetlenségeket a kedves utasok is tolerálták így vagy úgy, de nagy háború nem volt belőle. Természetesen nem teljes értékű a kiállítás, mert még nincs vége. A szándék az viszont megvan. Itt szeretnék külön köszönetet mondani a Vasutas Művelődési Háznak és minden egyes dolgozójának, példamutató hozzáállásukért. Remélhetőleg a teljes felújítás befejezése után is lesz lehetőség egy komolyabb kiállításra.
Köszönöm, hogy soraimat elolvastad, remélem, találkozunk legközelebb, nem is olyan sokára.”


Tisztelettel: Milyó Pál 

1

 

Elérhetőség

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára
 
 Békéscsaba
 Andrássy út 79-81.
 5600 HUNGARY
 
vasutas@bcsvmh.hu
igazgato@bcsvmh.hu
 
   Tel./Fax :
 +36 (66) 322-240
 Mobiltelefon:
 +36 (30) 616-1231
Vasúti:
(06) 33-49

Nyitvatartás

Művelődési ház
hétköznapokon: 700 - 2000
hétvégén: igény szerint

Könyvtár
hétköznapokon: 900 - 1600

Támogatóink

voke2

 emet logo fekvo szines rgb png

  ThalesLogoJPEG

 L KOFRAGE jo AVV Vgleges 2013 j

Copyright © 2013. All Rights Reserved.