VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára

40 éves a Vasutas Művelődési Ház

40 éves lett a Vasutas Művelődési Ház!

Ennek keretében került megrendezésre ünnepi gála az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium előadó termében. A program színességét mutatta be a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar koncertje, a Tabán Tánceggyüttes fellépése, és a "Nosztalgia" Vasutas Nyugdíjas Klub "Gyöngy" táncköre előadása. Ezen az estén köszöntőt mondott Vantara Gyula, Békéscsaba országgyűlési kipviselőja, Nagy Ferenc alpolgármester, Mondi Miklós, Pályavasúti Területi Igazgató (Szeged), és Mohácsiné Szeverényi Ágnes, az intézmény vezetője. A műsort Berényi Nagy Péter vezette.

Akik nem lehettek jelen az ünnepi gálán, levélben köszöntötték a vendégeket: Závogyán Magdolna, kultúráért felelős helyettes államtitkár asszony és a VOKE elnöksége.

Závogyán Magdolna leveléből: "az intézmény az elmult 40 évben hármas célra vállalkozott, egyrészt kultúrális központja volt a Békéscsabán és a közelben élőknek, valamint a városon belül szolgáltató központjává vált a pihenésre, szórakozásra, művelődésre vágyók igényei kielégítésének.

A program után a meghívottakat egy állófogadás várta a Vasutas Művelődési Házban, ahol Fülöp Csaba, önkormányzati képviselő mondott köszöntőt a vacsora előtt. 

40 eves a muvhaz

Az eseményről készült képeket itt tekinthetik meg!

Elérhetőség

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára
 
 Békéscsaba
 Andrássy út 79-81.
 5600 HUNGARY
 
vasutas@bcsvmh.hu
igazgato@bcsvmh.hu
 
   Tel./Fax :
 +36 (66) 322-240
 Mobiltelefon:
 +36 (30) 616-1231
Vasúti:
(06) 33-49

Nyitvatartás

Művelődési ház
hétköznapokon: 700 - 2000
hétvégén: igény szerint

Könyvtár
hétköznapokon: 900 - 1600

Támogatóink

voke2

 emet logo fekvo szines rgb png

  ThalesLogoJPEG

 L KOFRAGE jo AVV Vgleges 2013 j

Copyright © 2013. All Rights Reserved.