VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára

Köszöntő

Tisztelt Virtuális Látogató!

Üdvözöljük a békéscsabai Vasutas Művelődési Ház honlapján! Kérjük, ismerkedjen meg tevékenységünkkel, szolgáltatásainkkal, programjainkkal!

Intézményünk több évtizede végzi vasúti- illetve lakóterületi közművelődési tevékenységét, melyet a folyamatos megújulás jellemez. Az elmúlt évek alatt számos önszerveződő kisközösségnek, művészeti csoportnak, tanfolyamnak adtunk otthont, megannyi szabadidős és szórakoztató rendezvénynek voltunk házigazdái. Ma is aktívan veszünk részt kulturális értékeink megőrzésében, gazdagításában. Működnek a házban olyan nagy hagyományokkal rendelkező csoportok, mint a Vasútmodell szakkör, a fúvószenekar vagy a Hímző szakkör, de nyitottak vagyunk az új kezdeményezésekre is: szívesen biztosítunk hátteret a hozzánk forduló közcélú szerveződéseknek. Előcsarnokunkban képző- és fotóművészeknek kínálunk lehetőséget kisebb kiállításokon történő megmutatkozásra.

Szolgáltatásainkat a felmerülő igényekhez igazodva folyamatosan változtatjuk, fejlesztjük. Jelenleg 15 ezer kötetes könyvtárral, folyóirat olvasóval, eMagyarország pont internetes térrel állunk az Önök rendelkezésére. Szolgáltatásaink: terembérlés, spirál kötés. Termeink alkalmasak tanfolyami célokra, termékbemutatók, tájékoztatók, konferenciák megtartására, valamint kulturális estek és bálak megrendezésére is. Épületünkben büfé üzemel, a parkolás a ház előtt biztosított, a földszint akadálymentesített.

Nyitvatartás: hétköznapokon: 7.00 - 20.00
                  hétvégén: igény szerint

Tájékozódjon honlapunkon vagy jöjjön el hozzánk személyesen! Munkatársaimmal az Ön legteljesebb megelégedését kívánjuk szolgálni és várjuk szeretettel!

Mohácsiné Szeverényi Ágnes
intézményvezető

 

Elérhetőség

VOKE Vasutas Művelődési Háza és Könyvtára
 
 Békéscsaba
 Andrássy út 79-81.
 5600 HUNGARY
 
vasutas@bcsvmh.hu
igazgato@bcsvmh.hu
 
   Tel./Fax :
 +36 (66) 322-240
 Mobiltelefon:
 +36 (30) 616-1231
Vasúti:
(06) 33-49

Nyitvatartás

Művelődési ház
hétköznapokon: 700 - 2000
hétvégén: igény szerint

Könyvtár
hétköznapokon: 900 - 1600

Támogatóink

voke2

 emet logo fekvo szines rgb png

  ThalesLogoJPEG

 L KOFRAGE jo AVV Vgleges 2013 j

Copyright © 2013. All Rights Reserved.